Om os

Plakatforretningen.dk er en dansk webshop med butik og afhentningslager i Odense. Vi afsender varer dagligt - forsendelse varer som oftest 1-2 dage. Vi har mange gamle, originale plakater fra biograffilm og kunstudstillinger. Desuden har vi nye plakater og gamle klassiske plakater, som er genoptrykt. Ydermere har vi et stort udvalg af tilhørende billedrammer i forskellige størrelser og materialer. Alt er udstillet og tilgængeligt både på hjemmeside og i butikken.

Hos Plakatforretningen.dk har vi i en dyb interesse for plakater, og den går mange år tilbage. Faktisk startede den, da vores grundlægger som 13-årig fik sit allerførste arbejde. Han arbejdede i en biograf, og her spirede hans kærlighed til film og filmplakater. Kærligheden har varet ved lige siden, og i starten solgte vi udelukkende filmplakater i vores webshop. Med tiden har vi dog udvidet vores sortiment, der i dag omfatter en lang række forskellige genrer. 
Vi får hele tiden nye tryk hjem, så hold godt øje med Plakatforretningen.dk.
 

'Bedst i kategori' på Trustpilot

Som kunde er du og din bestilling altid i trygge hænder, når du handler hos Plakatforretningen.dk. Faktisk er vores kunder så tilfredse med os, at de har givet os bedømmelsen 'Bedst i kategori' på Trustpilot. Det har de blandt andet, fordi vi altid sørger for hurtig levering af din bestilling med GLS. Vil du hellere selv hente din ordre, kan du gøre det i vores butik, der ligger på Victoriagade 40-44 i Odense C, Tir-Ons 12:00-16:00 - Tor-Fre 12:00-17:30 - d. første lørdag i måneden 10:00-14:00

Fysisk butik

Hos Plakatforretningen.dk har vi en fysisk butik, hvor det er muligt at komme og se vores store udvalg i både plakater og skifterammer. Vi vil kunne hjælpe dig med at finde skifterammer eller lave en personlig indramning der passer perfekt til dit billede og plakat. Så kom ned og bliv inspireret, der vil helt sikkert være noget for dig. Butikken vil du kunne finde på Victoriagade 40-44, Odense C.
 

Spørgsmål

Såfremt du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker tilbud på store ordrer, er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående e-mail eller telefonnummer.  
E-mail: info@plakatforretningen.dk 
Tlf.tid: Man-tors: 08:30-16:00 og torsdag-fredag: 08:30-17:30
Tlf.nr: +45 23 23 66 44

Plakatforretningen.dk er e-mærket

E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratissagsbehandling.