Cookie- og persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Plakatforretningen.dk indhenter kun persondata i det omfang det er relevant for os og din aktivitet hos Plakatforretningen.dk. Ved indsamling, behandling og anvendelse af persondata overholder vi alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi opbevarer kun persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handelen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Plakatforretningen.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: Aflægger en ordrer.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.plakatforretningen.dk er Plakatforretningen.dk ApS.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 24 måneder efter du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi har vores hjemmeside hos Dandomain, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Dandomains datacentre. Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de over-holder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@plakatforretninge.dk.

 

Denne persondatapolitik er senest opdateret den 1. marts 2021

 

 

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger Plakatforretningen.dks website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi i de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer, du ser, blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

 

 

 

 

PERSONOPLYSNINGER

 

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside. Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Cookies

Cookies

Kategori

Beskrivelse

Udløb

DanDomain

 

 

 

DanDomainWebShop5Favorites

Nødvendige

Bruges af funktionen favorit produkter

365 dage

DDCookiePolicy

Nødvendige

Bruges til at gemme cookie samtykke

365 dage

DDCookiePolicy-consent-functional

Nødvendige

Bruges til at gemme cookie samtykke

365 dage

DDCookiePolicy-consent-statistics

Nødvendige

Bruges til at gemme cookie samtykke

365 dage

DDCookiePolicy-consent-tracking

Nødvendige

Bruges til at gemme cookie samtykke

365 dage

DDCookiePolicyDialog

Nødvendige

Bruges til at gemme cookie samtykke

365 dage

SharedSessionId

Nødvendige

Bruges til at gemme session data

365 dage

shop6TipBotFilterRandomStringValue

Nødvendige

Bruges af funktionen tip en ven

session

shopReviewRandomStringValue

Nødvendige

Bruges af funktionen produkt anmeldelser

session

 

Google LLC

 

 

 

_ga

Markedsføring

Google analytics bruges til at indsamle statistik om den besøgende

730 dage

_ga(Viabill)

Markedsføring

Google analytics bruges til at indsamle statistik om den besøgende

730 dage

_gat_gtag_UA(Viabill)

Markedsføring

Bruges af Google til at tilpasse visning af annoncer

1 dag

_gid

Markedsføring

Google analytics bruges til at indsamle statistik om den besøgende

2 minutter

_gid(Viabill)

Markedsføring

Google analytics bruges til at indsamle statistik om den besøgende

1 dag

 

Facebook, Inc.

 

 

 

_fbp

Markedsføring

Bruges af Facebook til online markedsføring

90 dage

 

Viabill

 

 

 

vb-user

Markedsføring

Understøtter funktionen Viabill priskalkukation

365 dage

 

Youtube.com

 

 

 

VISITOR_INFO1_LIVE

Markedsføring

Bruges af Youtube til afspilning af video

180 dage

YSC

Markedsføring

Bruges af Youtube til afspilning af video

session

 

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering. Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mm. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (data-portabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@plakatforretningen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Plakatforretningen.dk

Victoriagade 40-44

5000 Odense C

Telefon: +45 2323-6644

E-mail: info@plakatforretningen.dk

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er senest opdateret den 1. marts 2021