Velkommen til Black Friday hos Plakatforretningen.dk

Så er det snart tid til årets største shoppingdag! Det går løs fredag d. 26. november lige her på Plakatforretningen.dk fra kl. 00 samt i vores butik fra kl. 8:30. Alt i forretningen vil blive sat på tilbud, og du vil kunne spare helt op til 70%! Så er du ude efter rammer, som du har gået og manglet i evigheder, så er det på Black Friday, du vil kunne få dem med hjem. Du har måske forelsket dig i en Sikker Hansen plakat, men har lige manglet det sidste for at købe den, så er det på Black Friday, du skal slå til! Her hos Plakatforretningen.dk har vi kun dagstilbud, som kører hele dagen. Nogle plakater har vi kun i et begrænset antal, så det er med at slå til med det samme!

Black Friday i vores butik 

Vi holder selvfølgelig også åbent i vores fysiske butik, hvor du vil have mulighed for at komme og spare penge og få dine varer med hjem med det samme. Vi har også varer i butikken, som det kun vil være muligt at købe dér, da de ikke er på webshoppen. Så er du til det eksklusive, så er det med at komme til Victoriagade 40-44, 5000 Odense C fredag d. 26. november! Vi åbner butikken kl. 8:30 og lukker igen 20:00. Men du kan altid gå på vores webshop, hvis du ikke har mulighed for at besøge os.

Forskellige kunstnere

I Plakatforretningen.dk har vi en meget stor repræsentation af forskellige kunstnere. Heriblandt vil du kunne finde gode folk som:
-    Aage Sikker Hansen
-    Pablo Picasso
-    Salvador Dali
-    Asger Jorn
-    Ib Spang Olsen
-    Claude Monet
-    Poul Pava
-    Vincent Van Gogh
-    Palle Wennerwald
-    Bjørn Wiinblad

… og mange, mange flere! Du kan se vores oversigt over danske kunstnere, udenlandske kunsterne og instruktører.

Klar julegaverne i Plakatforretningen

Black Friday rammer d. 26. november i år, så vi er jo som altid tæt på jul. Så i år ville det jo være passende at få klaret julegaverne i forbindelse med Black Friday. Med vores brede sortiment er du sikker på, at du kan finde en gave til både svigermor, bedstefar, kollega, elsker og børnene i dit liv her på Plakatforretningen.dk. Husk, at der i Plakatforretningen.dk kommer til at være op til 70% at spare på alle varer på Black Friday. Vi har jo også gavepapir, som kan gøre pakkerne under træet endnu mere unikke. Vi har dem i to forskellige størrelser, så der ikke går så meget spild i det.


Bredt sortiment i plakater

Vi vil gerne sørge for, at der er noget til enhver sjæl i Plakatforretningen.dk. Derfor har vi 5 hovedkategorier og 27 underkategorier. Heriblandt vil du kunne finde børneplakater og et stort udvalg af amerikanske filmplakater. Er du måske mere til udstillingsplakater fra populære museer som Glyptoteket, Louisiana eller Brandts, så har vi også det. Det kan også være, at du bare er helt vild med København, Aarhus eller Odense? Så er du også kommet til det rette sted. Er dyr din ”ting”? Så har vi en masse forskellige zoologisk have plakater, som har det klassiske udtryk, som vi alle elsker. Hos Plakatforretningen.dk kan du altid finde noget, som passer helt perfekt til dig. 

Hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday er dagen efter den amerikanske Thanksgiving, hvor butikker og webshops skruer priserne i bund og sætter julesalget i gang. Det var først i 2013, at danske butikker tog de indledende skridt mod at indføre det herhjemme. Det er nu næsten blevet en form for helligdag, hvor mange tager fri fra arbejde for at kunne følge med i tilbuddene hos alle de deltagende virksomheder.

Black Friday hos Plakatforretningen.dk

Lige en gang til for Prins Knud. Vi holder Black Friday fredag d. 26. november i tidsrummet 00:00-23:59 på webshoppen, og butikken i Odense holder åbent 8:30-20:00. Du vil kunne spare op til 70% på vores plakater og rammer. Vi har kun dagstilbud, så er det er med at slå til, da vi ikke kan love, de stadig er der, når du kommer tilbage igen. Har du spørgsmål, eller er du det mindste i tvivl om noget, så kontakt os endelig!

Håber vi ses på Black Friday 2021!
 

Herunder kan du se de produkter, som har besparelserne fra 30% til 70%